Monday, 28 April 2008

Пъзел на Европа


Пъзел на Европа
Екран
Влачи и пусни държавите от Европа на правилните места. Картата е последно обновена 2014 година. Първата географска игра бе сътворена през далечната 2004.

Играй Онлайн


Как се играе:

      Пъзелът на Европа на EGS е "Влачи и Пусни" забавно образователно приложение на държавите в Европа. Парченцата на държавите се намират в дясната част на екрана и с натискане и задържане на ляв бутон върху избраната държава, тя се довлачва до съответното място (ако го знаете)  и бутонът се пуска. Ако не знаете точните места, се ориентирайте по формата на очертанията. А след нялко игри със сигурност ще се ориентирате по-лесно :)
       За всяка държава има съответното знаме.
       Целта е да се наредят всички държави на правилните места, а наградата е ново EGS Научно Ниво, което ще се отбелязва на страницата с Нивата.

Изисквания на играта:

       Ако играете онлайн, е необходимо да имате инсталиран флаш плеър на съответния браузър.  Ако изтеглите играта, архивът включва изпълним файл за Windows операционна система и се играе без никакви инсталации. В тозислучай, нивата ще се увеличават само на локалния компютър, но не и на сйта.

История:

     Играта е замислена като част от дипломен проект към РУ "Ангел Кънчев" специалност Инженерен Дизайн през 2003 година. Защитена е през 2004 г. заедно с още 3 игри с образователна насоченост. След кратък застой, през 2008 г. са коригирани грешки и добавени(разделени) държави, след съответните събития.No comments:

Post a Comment